Contact
 
Kandidaten aanmelden
 
Kandidaten inloggen
 
Home
Opdrachtgevers
Specialisten
Railinfrastructuur
Baan en Spoorwegbouw
Tractie- en energiesystemen
Testen en Certificeren
Assetmanagement
Vacatures
adres

Marconibaan 1c
Postbus 1546
3430 BM Nieuwegein

tel +31 (0)30 - 26 79 868
mail info@addselect.nl

Testen en Certificeren

Testen en certificeren: een multidisciplinaire aanpak

Technische problemen in de spoorwegwereld zijn vaak van multidisciplinaire aard. Een storing in één van de radertjes kan grote problemen veroorzaken voor een heel tracé. Test werkzaamheden gaan verder dan een papieren oplossing. Door een reeks testen krijgt de klant maximale zekerheid dat de geboden oplossing in de praktijk werkt.

Opdrachtgevers van AddSelect zijn door de Inspectie Verkeer en Waterstaat, Divisie Rail aangewezen als keuringsinstantie van rollend materieel en infrastructuur. Dat is van groot belang bij bijvoorbeeld geschillen, garantiekwesties of veiligheidsonderzoeken.

Bijna alle spoorse producten worden tegenwoordig gecertificeerd. Onafhankelijke Safety Assessoren verrichten deze certificeringen op onder andere het ontwerp, de nieuwbouw, bij de RAMS analyse en de Safety Case inspectie.

De Europese en de Nederlandse overheid stellen steeds strakkere richtlijnen op om zeker te zijn dat het spoorsysteem zo optimaal en veilig mogelijk blijft presteren. Enkele van onze opdrachtgevers zien toe op de naleving en zijn zeer deskundig om aantoonbaar te maken dat een product of proces het certificaat verdient.

Sitemap | KvK te Utrecht 30174857 | Powered by Otys
 
Nieuws
Zoeken
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Innovatie
Bekijk innovatieve projecten van onze opdrachtgevers

Movares wint stimuleringsprijsvraag Utrecht

Groene daken Rotterdam