Contact
 
Kandidaten aanmelden
 
Kandidaten inloggen
 
Home
Opdrachtgevers
Specialisten
Werkwijze
Railinfrastructuur
Vacatures
adres

Marconibaan 1c
Postbus 1546
3430 BM Nieuwegein

tel +31 (0)30 - 26 79 868
mail info@addselect.nl

Uw competenties en ambities staan centraal!

Voor onze opdrachtgevers is het op peil houden en ontwikkelen van kennis van cruciaal belang voor de continuïteit van de onderneming. Daarom wordt er veel aandacht besteed aan het verdiepen van kennis en aan de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Training on the job, coaching en met gerichte projectactiviteiten die de ontwikkeling van vakkennis stimuleren. Niet alleen de technische kennis maar zeker ook persoonlijke vaardigheden zijn nodig om een meerwaarde te kunnen bieden aan de vaak zeer specialistische projecten.

Specifieke persoonlijke vaardigheden zijn van groot belang omdat door de hedendaagse contractvormen en samenwerkingsverbanden men vaak te maken krijgt met uiteenlopende belangen. Infrastructurele projecten staan midden in de samenleving en worden vaak gerealiseerd in een beperkte ruimte waarbij niet alleen rekening gehouden moet worden met de klant en de gebruiker maar ook met de omwonenden en belangenorganisaties.

Afhankelijk van uw talenten en ambities heeft AddSelect veel loopbaanmogelijkheden te bieden. Technisch inhoudelijk of juist als generalist in een technische omgeving. Andere mogelijkheden liggen op het vlak van projectmanagement, bouwmanagement, lijnmanagement of commercie. Wij verwachten daarbij van onze medewerkers dat ze zelf initiatief nemen om hun loopbaan vorm te geven. AddSelect stimuleert en ondersteunt dat van harte.

Sitemap | KvK te Utrecht 30174857 | Powered by Otys
 
Nieuws
Zoeken
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Innovatie
Bekijk innovatieve projecten van onze opdrachtgevers

Movares wint stimuleringsprijsvraag Utrecht

Groene daken Rotterdam