Contact
 
Kandidaten aanmelden
 
Kandidaten inloggen
 
Home
Opdrachtgevers
Specialisten
Railinfrastructuur
Vacatures
adres

Marconibaan 1c
Postbus 1546
3430 BM Nieuwegein

tel +31 (0)30 - 26 79 868
mail info@addselect.nl

Resultaat en continuïteit

Gemotiveerd en gekwalificeerd personeel is van groot belang voor de toekomst van ieder bedrijf. Met een toenemende krapte op de arbeidsmarkt enerzijds en een beperkte omvang van de railmarkt anderzijds wordt het de komende jaren lastig deze mensen te vinden.

AddSelect kan hierbij een belangrijke rol spelen. Naast ons specialisme in het selectieproces, beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk binnen de markt van de hoger opgeleide technische kandidaat en van de railspecialist in het bijzonder. Onze jarenlange ervaring en ons sterk doorgevoerde specialisatie maken ons tot een volwaardig gesprekspartner. 

Zoekt u tijdelijke ondersteuning voor een project of bent u op zoek naar een vaste aanvulling voor uw bedrijf, AddSelect kan u in contact brengen met de geschikte specialist. Wij nemen het gehele traject voor u uit handen zodat u zich kan concentreren op uw core business. 

Hiermee ondersteunt AddSelect haar relaties in het opbouwen van een uitgebalanceerd personeelsbestand en verzorgt ze voor haar kandidaten een optimale (vervolg)stap in hun carrière.

Sitemap | KvK te Utrecht 30174857 | Powered by Otys
 
Nieuws
Zoeken
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Innovatie
Bekijk innovatieve projecten van onze opdrachtgevers

Movares wint stimuleringsprijsvraag Utrecht

Groene daken Rotterdam