Contact
 
Kandidaten aanmelden
 
Kandidaten inloggen
 
Home
Opdrachtgevers
Specialisten
Railinfrastructuur
Baan en Spoorwegbouw
Tractie- en energiesystemen
Testen en Certificeren
Assetmanagement
Vacatures
adres

Marconibaan 1c
Postbus 1546
3430 BM Nieuwegein

tel +31 (0)30 - 26 79 868
mail info@addselect.nl

Railinfrastructuur: een markt in beweging

AddSelect is een centrale speler op de markt van de complexe mobiliteitsvraagstukken en werkt voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Wij werken voor opdrachtgevers als: ingenieursbureaus, adviesbureaus, aannemers, beheerders van de infrastructuur, gemeenten en vervoersbedrijven. Deze opdrachtgevers voorzien wij van advies op het gebied van personeelsmanagement en voorzien hen van de juiste specialisten op de juiste plaats.

Het aantal spelers op de spoorwegmarkt is relatief klein, de investeringen en belangen zijn groot. Samenwerkingsverbanden, consortia en de aansluiting op het Europese spoornet maken deze wereld, haar contractvormen en regelgeving tot een complexe markt. AddSelect heeft deze markt als niche speler tot haar specialisme gemaakt.

Nederland kent een intensief bereden spoornet. Plannen voor capaciteitsvergroting, het ontwerpen van nieuwe spoorlijnen, hogesnelheidslijnen, traject verbredingen en andere aanpassingen is een continue proces. Met de komst, naast de traditionele “heavy rail”, van light rail en hogesnelheidslijnen, veranderden ook aspecten als onderhoud, veiligheid, beveiliging en energievoorziening. Onderwerpen die vragen om precisie in ontwerp en beheersing. AddSelect levert specialisten binnen deze “takken van sport”.

Sitemap | KvK te Utrecht 30174857 | Powered by Otys
 
Nieuws
Zoeken
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Innovatie
Bekijk innovatieve projecten van onze opdrachtgevers

Movares wint stimuleringsprijsvraag Utrecht

Groene daken Rotterdam